Een school met ♥ voor kinderen

logo

(053) 433 37 90

info@obstwekkelerveld.nl

Schietbaanweg 30

7521DB Enschede

The child has one intuitive aim: self development

Nieuwsbief: Dromen vangen

Vang-je-droom-project
Ieder kind, ieder mens droomt van iets wat soms onbereikbaar is. Met dit project wordt het bereikbaar om als artiest op te treden voor een volle schouwburgzaal, met medewerking van de Nationale Reisopera. Ieder kind zorgt voor een deel van de droom. Hoe en wat er gepresenteerd wordt staat nog even in de droomsterren beschreven. Wacht af! Het wordt een spektakel. (Reserveer 6 februari alvast in uw agenda!)

Nieuwe schooldirecteur
Via Class Dojo berichtten we al dat er een procedure is opgestart om een nieuwe schooldirecteur voor onze school te krijgen. Mijn interim-periode zit er binnen een aantal maanden op. Sollicitaties worden vanaf nu ingestuurd. De sollicitatie gesprekken volgen spoedig daarna en de verwachting is dat per 1 januari of anders per 1 maart een nieuwe directeur aan de slag gaat. Ik blijf dan nog enige tijd ondersteunen, zodat de overgang soepel verloopt. – Bert Lambeck

Website school
We hebben een mooie nieuwe website: www.obstwekkelerveld.nl. Houdt u de site in de gaten voor berichtgevingen over de school, waaronder studiedagen.  Wist u dat u de kalender van de school kunt integreren in uw eigen digitale agenda? Gebruik de knop ‘Exporteer Evenementen van de maand‘. Alle geplande activiteiten van díe maand komen zo in uw agenda terecht.

Sporten na schooltijd
Iedere dinsdag kunnen kinderen van groep 1, 2 en 3 en kinderen van groep 4, 5 en 6 gratis sporten in de gymzaal aan de Schietbaanweg. Voor de kinderen van groep 7 en 8 is er een speciaal sportprogramma op 14 november en 12 december.

 

Belangrijke data, nieuwsbrief