Een school met ♥ voor kinderen

logo

(053) 433 37 90

info@obstwekkelerveld.nl

Schietbaanweg 30

7521DB Enschede

The child has one intuitive aim: self development

Nieuwsbrief: Gewijzigde lestijden

Gewijzigde lestijden

December, een andere maand dan alle andere door alle feestelijke dagen.
De lestijden zijn daardoor op een aantal data aangepast:
Maandag 5 december
 |  Na de Sinterklaasviering zijn alle leerlingen om 12.00 u vrij.
Vrijdag 16 december | Studie- middag schoolteam. Alle leerlingen zijn om 11.45 u vrij.
Vrijdag 23 december | Start van de kerstvakantie. Alle leerlingen zijn om 11.45 u vrij.
Dinsdag 24 januari | Studiedag schoolteam. Alle leerlingen zijn de hele dag vrij.

Vang-je-droom-project

Allen leerlingen van onze school gaan vanaf 25 januari werken aan een heel groot Droomproject in samenwerking met de Nationale Reisopera. Na de kerstvakantie krijgt u daar veel meer over te horen. Houd alstublieft maandag 6 februari vrij!! De eindpresentatie is in het Wilminktheater voor ouders, opa’s, oma’s en andere familieleden.

10 voor half 9 | 8.20 uur

De school begint om half negen met de lessen. Laatkomers verstoren de start van de lessen. Zorgt u er alstublieft voor dat uw kinderen ruim op tijd in de klas zijn. De kinderen kunnen al om 10 voor half negen de school binnen.

Mag dat? | Verkeer rondom school… 

OBS Twekkelerveld heeft een schoolzone waarin het verboden is te stoppen aan de schoolkant van de weg. Stoppen mag buiten de schoolzone en in de parkeervakken. Wist u dat er vrijwel dagelijks gevaarlijke situaties ontstaan waarbij ook uw kind gewond kan raken? Behoed úw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes voor ongelukken! Het stopverbod is er voor de veiligheid van de kinderen. Wij hebben de politie gevraagd te handhaven. Voorkom dus bekeuringen.

Schoolreis & schoolfonds

Voor alle ouders die de schoolfondsbijdrage van € 27,50 nog niet hebben betaald: wij verzoeken u  contant op school te betalen of digitaal op de schoolrekening, zodat we de feesten en activiteiten in de komende tijd kunnen organiseren. NL66 RABO 0191 6511 76 t.n.v. B. Lambeck inzake Consent. Dit nummer kan ook gebruikt worden voor het schoolreisgeld.  U kunt maandelijks sparen voor de schoolreis. Betaalt Stichting Leergeld dan z.s.m. het Leergeldnummer doorgeven aan de administratie. Lees meer over schoolreiskosten voor dit schooljaar.

Nieuwe schooldirecteur

Vorige week vond de eerste selectie uit sollicitatiebrieven plaats voor de functie van directeur van onze basisschool. In deze ronde konden uitsluitend medewerkers van Consent solliciteren (interne vacature). In de selectiecommissie zitten twee ouders en twee leerkrachten, allen tevens vertegenwoordiger van de MR. Helaas is geen enkele kandidaat geschikt bevonden. Deze week overleggen we met de bestuurder van Consent hoe de procedure nu verder gaat. U hoort binnenkort meer. – MR