Een school met ♥ voor kinderen

logo

(053) 433 37 90

info@obstwekkelerveld.nl

Schietbaanweg 30

7521DB Enschede

The child has one intuitive aim: self development

Voorstelling Midzomernachtdroom groot succes!

Lachende gezichten, plezier, gezonde spanning en een geweldige voorstelling in de grote zaal van het Wilminktheater: het resultaat van het project ‘Vang je droom’! Maandag 6 februari stond voor 180 kinderen volledig in het teken van dit project.

De gehele dag werd verzorgd door Stichting ‘Vang je droom’, dat zich inzet voor de verwezenlijking van dromen van kinderen. De dag startte met een korte introductie in de centrale hal, waarna de groepen uiteen gingen voor een workshop. In deze workshop kregen de kinderen de dansjes en liedjes aangeleerd voor de theatervoorstelling van die middag.

Ook voor een smakelijke lunch werd gezorgd! Een grote patatkraam werd het schoolplein op gereden en alle kinderen konden smullen van de patat en bijbehorende snacks. Kort daarna vertrokken we per bus naar het Wilminktheater, waar de kinderen na een generale repetitie mochten optreden voor een goed gevulde zaal.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de dag. Wij bedanken Stichting ‘Vang je droom’ en alle andere betrokkenen voor deze perfect georganiseerde dag!

 

Vorige