Een school met ♥ voor kinderen

logo

(053) 433 37 90

info@obstwekkelerveld.nl

Schietbaanweg 30

7521DB Enschede

The child has one intuitive aim: self development

Verlichte carnavalsoptocht

Inmiddels is het al weer een tijdje geleden, maar wil toch nog graag met jullie delen hoe leuk en gezellig het meedoen van de verlichte carnavalsoptocht Twekkelerveld was.

We hebben dit jaar voor het eerst meegedaan aan de verlichte carnavalsoptocht Twekkelerveld. De kinderen vonden het allemaal erg spannend en ik moet zeggen wij als organisatie ook!

We moesten een thema doorgeven aan de organisatie en dat was even improviseren daar kwam uit ”Hart voor Kinderen” de kinderen hebben zelf op hun witte t shirt een mooi rood hard geschilderd, hier waren ze ontzettend trots op! Vervolgens zijn deze harten door de ouders van de kinderen nog mooi opgepimpt met leuke lampjes en natuurlijk veel glow in the dark staafjes. Tevens zijn we gesponsord door Araksi Araksia Vartanjan (like her on Facebook) met hartstikke leuke schattige hartjes ballonnen, toen was het feest compleet! Iedereen liep enthousiast mee, we hebben gesprongen, gedanst en natuurlijk uit volle borst mee gezongen met de liedjes. Voor we het wisten waren we alweer bij school en hebben we gezellig nog lekker warme chocolademelk gedronken en koekjes gegeten, al met al erg leuk en gezellig!

Helaas hebben we geen prijs behaald, maar de sprankelende oogjes van de kinderen was voor ons veel meer waard!

 

Groetjes namens de ouder raad obs Twekkelerveld