OGR

De ouders van de Oudergeledingraad, kortweg Ouderraad, helpen het gehele schooljaar bij het organiseren van feesten en activiteiten. Tevens leveren ze ideeën aan die kunnen leiden tot een nog betere aanpak van organisaties.
Twee ouders en twee leerkrachten zijn verantwoordelijk voor een activiteit en organiseren die met behulp van gegevens die in een draaiboek staan. Zij regelen weer hulpouders, zodat het werk niet op de schouders van een paar mensen terecht komt.
Het werk van de Ouderraad draagt bij aan het welbevinden van de kinderen op school, De school is een leerplaats, een leefplaats en een speelplaats, waar je later fijne herinneringen aan over houdt, mede dankzij de inspanningen van de Ouderraad.

Bovenste rij vlnr: Tamara Olthuis, Diana Boeckmann, Wendy Bathoorn, Ans Hengeveld, Suus Brouwer, Saskia Smit.
Onderste rij vlnr: Ingrid Roelfsema en Ramona Wijnsma.
Op de foto ontbreken nog: Debbie Staal en Danielle ter Steege.

Nieuws van de OGR

Verlichte carnavalsoptocht

Inmiddels is het al weer een tijdje geleden, maar wil toch nog graag met jullie delen hoe leuk en gezellig het meedoen van de verlichte carnavalsoptocht Twekkelerveld was. We hebben dit jaar voor het eerst…